Fitness legíny se síťovinou - zajímavý módní trend

Fitness legíny se síťovinou

 

Dámské-fitness-oblečení-se-síťovinou-Na-Cvíčo-

S každou další sezónou se i v oblasti sportovního a fitness oblečení objevují nové módní trendy, stejně jako v módě obecně. V poslední době vládne fitness módě síťovina. Samozřejmě i dříve jsme se u fitness oblečení mohli díky jeho prodyšnosti setkat s perforovaným materiálem, čím dál častěji je však na legínách a dalším fitness oblečení použitá jemná síťovina.

 

Pokud nevěříte, že i fitness oblečení může být zajímavé, rafinované a dokonce sexy, pak vás možná přesvědčí tento módní trend - fitness legíny (a také další fitness oblečení) kombinované se síťovinou či hrubším perforovaným materiálem.

 

Síťovina může být použitá na různých částech fitness legín, může být jen jemným doplňkem nebo také hlavním a pozornost strhávajícím prvkem. Často je síťovina nebo perforovaný materiál například v oblasti lýtek, jindy na stehnech či všitá do boční partie legín.

Fitness-legíny-se-síťovinou-sportovní-Na-Cvíčo

 

Ač by se mohlo zdát, že síťovina je na legínách a dalším fitness oblečení jen tzv. „pro efekt“, nesmíme zapomínat také na její prodyšnost, která dodává sportovnímu oblečení další, funkční rozměr

 

Fitness oblečení se síťovinou je oblíbené například při tanečně zaměřených cvičení, ale využití je opravdu univerzální. Ať už míříte do fitka, posilovny, na trx, flowin, aerobik - na jakékoliv skupinové cvičení - všude tam můžete legíny a oblečení se síťovinou využít.

 

 

 

Fitness legíny se síťovinou najdete zde:


FITNESS LEGÍNY SE SÍŤOVINOU

 

A veškeré fitness oblečení se síťovinou zde:


FITNESS OBLEČENÍ SE SÍŤOVINOU