Dívčí sportovní dres - jeden z nejoblíbenějších kousků dívčího sportovního oblečení v našem e-shopu

Dresy-na-aerobik-cvičení-Na-Cvíčo

Dívčí sportovní dresy


Jedním z nejoblíbenějších kousků dívčího sportovního oblečení v našem internetovém obchodě jsou dívčí sportovní dresy. V současné době nabízíme dresy od oblíbené české značky Litex. Tato značka je obecně zárukou kvality a stejně jako u ostatního sportovního oblečení to platí samozřejmě i u dresů.

Dívčí-sportovní-dres-Na-Cvíčo


A proč jsou zrovna dresy tak oblíbené? Jedním z faktorů je určitě jejich univerzální využití. Někoho se slovem dres napadne pouze spojení gymnastický dres, ale gymnastika rozhodně není jediným způsobem, jak takový dres využít. Dresy jsou oblíbené pro nejrůznější cvičení, jako je aerobik, taneční a další skupinová cvičení. O oblíbenosti dresů také svědčí to, že si je u nás objednávají na různá taneční a cvičební vystoupení celé oddíly ve velkém.Bílý-dres-s-dlouhými-rukávy-Na-Cvíčo


Dresy se také výborně kombinují s dalším oblečením, hodně se k nim využívají legíny v různých délkách, sukénky a návleky na nohy. Dají se tak vytvořit krásné barevné kombinace, které moc dobře vypadají.


Dresy u nás najdete v provedení s krátkými rukávy i s dlouhými rukávy.

Dresy-s-dlouhými-rukávy-Na-Cvíčo


V poslední době jsme také v e-shopu nadšení z toho, že Litex vyrábí kromě klasických, jednobarevných dresů také dresy s krásnými potisky. Takže teď už se dá dívčí sportovní oblečení opravdu zajímavě kombinovat.



A jaké jsou zkušenosti našich zákaznic? Maminka Kateřina, která dresy pro svoji dcerku v našem e-shopu kupovala, popsala své zkušenosti:


LITEX DRES DĚTSKÝ S DLOUHÝMI RUKÁVY 99416 - ČERNÝ
Praktický dres, který dcera využila nejen na cvičení, ale i jako součást kostýmů do školky. Po mnoha vypráních drží barvu i tvar, je pružný a příjemný na nošení.


LITEX DRES DĚTSKÝ S KRÁTKÝMI RUKÁVY 99415 – RŮŽOVÝ
Krásný, barevně a tvarově stálý dres. Díky pružnému materiálu s dcerou "rostl" a po mnoha praních vypadá stále velmi dobře.

 

Dívčí sportovní dresy najdete v našem e-shopu v kategorii:

DÍVČÍ SPORTOVNÍ TOPY, TÍLKA, TRIKY, DRESY

 


 

K dresům z našeho sortimentu doporučujeme:

LITEX NÁVLEKY FITNESS

Návleky jsou velice oblíbené na aerobik, různá tanečně zaměřená cvičení apod., vyrábí se v univerzální velikosti. Navíc barevně ladí s dresy značky Litex.

Návleky-na-aerobik-Litex-99650