Co vy a kalhoty s nízkým sedem?

Kalhoty s nízkým sedem - kalhoty se sníženým sedem - harémky - harémové kalhoty...

...názvů pro tyhle kalhoty je spousta, rozhodně ne jen ty výše uvedené. Pojmenovat je tedy můžeme různě, ale jasné je, že o kalhotách s nízkým sedem můžeme Přemýšlíte-o-kalhotách-s-nízkým-sedemprohlásit jednu věc – asi málokterý kousek oblečení vyvolává v současné době tolik kontroverze a dohadů. Vypadá to, že v zásadě existují dva nesmiřitelné tábory – buď je člověk miluje nebo naprosto odmítá…

Do jaké skupiny patříte vy?


Možná by spousta z těch, kdo o těchto kalhotách nechce ani slyšet, by dost rychle změnila názor, kdyby si takové kalhoty zkusila. Ono totiž to pohodlí, které v nich zažijete, to vám jiné kalhoty těžko poskytnou. Právě díky tomuto pohodlí zřejmě vtrhly kalhoty se sníženým sedem také do tělocvičen a fitness center. Dají se totiž skvěle využít při nejrůznějších tanečně zaměřených cvičeních jako je třeba dance aerobik, fitdance, ale samozřejmě je můžete využít i pro jiné cvičení a také ve volném čase. Jsou totiž skvělé jako takové to pohodlné, domácí oblečení.


Jestli se chcete podívat, jaké kalhoty s nízkým sedem pro vás máme v nabídce, najdete je tady:

 

KALHOTY S NÍZKÝM SEDEM V E-SHOPU NA CVÍČO

 

Ať už v ¾, 7/8 délce nebo dlouhé, se vzorem či jednobarevné, máme je pro vás připravené.


A jestli si stejně nejste jistá, jestli byste měla odvahu je nosit, tak myslete na to, že záleží čistě na vás. Žádný módní trend totiž nemusíme za každou cenu následovat. Vyberte si to, co je pro vás příjemné a v čem se budete cítit prostě dobře. Ať pro cvičení nebo v oblékání obecně.